fbpx

HANS & GRIETJE IS MAANDAG T/M ZATERDAG VAN 11.00 TOT 21.00 UUR EN OP ZONDAG VAN 10.00 TOT 21.00 GEOPEND. ONZE KEUKEN SLUIT ALLE DAGEN OM 20.00.

Reserveer via ons reserveringssysteem rechts op deze pagina. In deze module worden alle beschikbare tijden getoond waarop er nog gereserveerd kan worden.

TAFELRESERVERINGEN
Neem plaats in ons uniek ingerichte restaurant en voor je het weet gaat de vloer omhoog, draait je tafel een rondje, speelt er een orgel of trilt de hele vloer. Maak u reservering aan de rechter kant en ontvang gelijk een bevestiging per mail. LET OP: Reserveert u via mobiel? Scroll dan helemaal naar beneden! 

KINDERFEESTJES
Wil je een kinderfeestje vieren bij Hans & Grietje, dan kunt u de reservering via de module rechts maken. Kies voor het gewenste kinderfeestarrangement en doorloop de module, waarna u gelijk een bevestiging ontvangt. Voor de arrangementen klik hier.

GROEPSRESERVERINGEN
Vanaf 20 personen maak je een reserveringsaanvraag via de reserveringsmodule. Wij streven ernaar om de aanvraag binnen 36 uur te beantwoorden. De reservering is in dit geval een a la carte reservering.

ARRANGEMENTEN
Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk om een van onze vaste arrangementen te kiezen. Om een arrangement te reserveren willen wij u vragen deze aan te vragen via het contactformulier.

EVENTS
Een speciaal evenement organiseren op een unieke locatie midden in Nederland? Dan gaan wij graag met u in gesprek! Neem contact op via het contactformulier om uw idee te delen.

ANNULERINGEN
Wij willen graag iedereen een plekje in ons prachtige, magische restaurant gunnen. Dit betekent dat wij graag ook op voorhand willen weten wie wel en niet komt. Indien u bij ons reserveert gaat u akkoord met de algemene (reserverings)voorwaarden welke u vindt door hier te klikken.

Accepteer statistische cookies om de content te bekijken.

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier