fbpx

HANS & GRIETJE IS GEOPEND OP:
MAANDAG T/M ZATERDAG: 11.00 TOT 21.00
ZONDAG: 10.00 TOT 21.00
ONZE KEUKEN SLUIT IEDERE DAG OM 20.00

Reserveer via ons reserveringssysteem rechts op deze pagina.
In dit reserveringssyteem worden alle beschikbare tijden getoond waarop er nog gereserveerd kan worden.
LET OP: Schakel de pop-up blokkering van je browser uit! 

TAFELRESERVERINGEN
Neem plaats in ons uniek ingerichte restaurant en voor je het weet gaat de vloer omhoog, draait je tafel een rondje, speelt er een orgel of trilt de hele vloer. Maak je reservering aan de rechter kant en ontvang gelijk een bevestiging per mail! LET OP: Reserveer je via mobiel? Scroll dan helemaal naar beneden! 

BEWEEGBARE TAFELS
Dit kan, indien je met minimaal 8 personen bent, door te kiezen voor beweegbare tafels en de stappen te doorlopen. Aan het reserveren van een beweegbare tafel zijn €30,00 reserveringskosten (excl. transactiekosten) verbonden.
Wil je geen €30,00 betalen? Kies dan voor het gewenste tijdstip (ochtend/middag/avond) en geef in de laatste stap de voorkeur aan voor een bewegende tafel. Wij doen dan ons uiterste best hier rekening mee te houden.
Let op! Een voorkeur is geen garantie dat u ook aan een beweegbare tafel kunt zitten.

ALLERGIEËN
Wij kunnen rekening houden met de volgende allergieën: melkallergie óf glutenallergie óf lactoseallergie óf gluten- en lactoseallergie. Met andere allergieën/dieetwensen kunnen wij helaas geen rekening houden. Houdt er daarnaast rekening mee dat onze keuken een open keuken is en wij volledige uitsluiting van kruisbesmetting niet kunnen garanderen.

KINDERFEESTJES
Wil je een kinderfeestje vieren bij Hans & Grietje? Ook dan kan je via dit systeem reserveren!
Kies het gewenste kinderfeestarrangement en doorloop de stappen, waarna u gelijk een bevestiging ontvangt.
Voor meer informatie over de arrangementen klik hier.

GROEPSRESERVERINGEN
Vanaf 20 personen wordt je reservering automatisch een reserveringsaanvraag. Hans &  Grietje nemen binnen 36 uur contact met je op om te bekijken of reserveren met de gewenste groepsgrootte en datum/tijd mogelijk is.

ARRANGEMENTEN
Vanaf 15 volwassenen is het mogelijk om een van onze arrangementen te kiezen. Meer informatie over de verschillende arrangementen vind je hier. Wil je meer informatie of een arrangement reserveren? Dat mag via het contactformulier.

EVENTS
Een speciaal evenement organiseren op een unieke locatie midden in Nederland? Dan gaan wij graag met je in gesprek! Neem contact op via het contactformulier om je idee met ons te bespreken!

ANNULERINGEN
Wij gunnen graag iedereen een plekje in ons prachtige, magische restaurant. Dit betekent dat wij graag op voorhand willen weten wie wel en niet komt. Indien je bij ons reserveert ga je akkoord met de algemene (reserverings)voorwaarden. Deze kan je hier bekijken.

Accepteer statistische cookies om de content te bekijken.

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier