Arrangementen

Schoolreisjes

Een verzorgd dagje uit met de klas waar we alles uit jouw handen nemen? Boek nu het meest magische schoolreisje van Nederland! Bij Hans & Grietje bevinden zich vier zalen met ieder hun eigen magie, verschillende speelplaatsen voor de kinderen, glijbanen, een eigen bakkerij en onze open keuken waar we met de gietijzeren pannen de lekkerste pannenkoeken bakken. Een schoolreisje naar Hans & Grietje is voor ieder kind (én begeleider) een spectaculaire belevenis. Wedden dat de kinderen nog maanden praten over dit schoolreisje?

Schoolreisje

In het hart van Nederland, grenzend aan het uitgestrekte Harderbos, vind je een betoverend sprookje. Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark is centraal gelegen in Zeewolde en daardoor makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Hier worden sprookjes werkelijkheid en komen al jouw stoutste dromen uit!

Reserveer jouw schoolreisje

Ben je klaar om je klas mee te nemen op een magisch avontuur? Plan een schoolreisje naar Hans & Grietje Pannenkoekenrestaurant en Speelpark! Laat je leerlingen genieten van sprookjesachtige speeltuinen, heerlijke pannenkoeken en een dag vol betovering en plezier. Dit wordt een onvergetelijke ervaring waar iedereen nog lang over zal praten!

De voordelen op een rij
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren voor auto’s en bussen
  • Veilig en overzichtelijk park
  • Eén groot speelparadijs
  • Geheel verzorgd qua eten en drinken, inclusief pannenkoeken, ranja, ijs en fruit
  • Regen? Ook binnen is er van alles te zien en te doen. Een grote speelkelder, diverse indoor glijbanen, geheime gangen en trapjes, een grote toverketel waar kinderen zich in kunnen verstoppen, speelhuisjes, allerlei magische knoppen en touwen welke alles in beweging zetten… ze komen ogen en oren tekort.

Door vol in te zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben we een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant. Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders en begeleiders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken, zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.

Je boekt een onvergetelijke en avontuurlijke dag bij Hans & Grietje al vanaf twintig kinderen.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.