Het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland

Hans & Grietje

Welkom! Stap binnen in een wereld vol smaakvolle avonturen en sprookjesachtige lekkernijen, waar elk gerecht een verhaal vertelt en elke hap een betoverende ervaring is. Ons pannenkoekenhuis, geïnspireerd door het tijdloze verhaal van Hans en Grietje, nodigt je uit om deel te nemen aan een culinair sprookje dat je smaakpapillen zal betoveren en je verbeelding zal prikkelen.

Sprookjes worden werkelijkheid

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark is een oase van gezelligheid. Wij zijn gevestigd aan de rand van een betoverend bos, waar de bomen fluisteren en de elfjes dansen in het maanlicht. Dit is ons verhaal.

Er was eens…

Het sprookje voor koeienboeren Hans en Griet (ja, zo heten de eigenaren écht) werd werkelijkheid. Ze begonnen een klein Hans & Grietje-huisje met tien plaatsen aan de rand van het bos. Leuk feitje: hier start nog altijd de Broodkruimeltjesroute. In het huisje verkochten Hans en Griet ijs van eigen koeienmelk, en al gauw kwam daar oma’s appeltaart. Door de toenemende drukte verschenen ook de pannenkoeken. 

Met de tijd groeide niet alleen het aantal bezoekers, maar ook de omvang van het restaurant. Spoedig werd het pannenkoekenhuis verplaatst naar zijn huidige plek en onderging het een indrukwekkende transformatie, met toevoeging van een speelpark voor de jongsten onder ons. Een grote tragedie trof ons echter in juli 2015, toen een allesverwoestende brand het geliefde restaurant in vlammen deed opgaan. Maar zoals elk sprookje, bleven Hans en Grietje niet bij de pakken neerzitten…

En ze leefden nog lang en gelukkig

De bouw van het huidige pand begon in 2016, een majestueus pannenkoekenrestaurant dat uitblinkt in zowel vormgeving als sfeer. Onze gasten bestempelen Hans & Grietje niet voor niets als “het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland”. Door onze focus op beleving, niet slechts op eten, hebben we een plek gecreëerd waarin je je werkelijk in een sprookje waant. Voor de kinderen is er een wereld van ontdekking in en om het restaurant, terwijl ouders gerust kunnen genieten van een zorgeloos dagje uit. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Kom langs en laat je betoveren

Of je nu komt voor een sprookjesachtig feest met vrienden, een romantisch diner bij kaarslicht of gewoon een spontaan uitje met het gezin, bij ons ben je altijd welkom. Dus laat je zorgen achter bij de deur, trek een stoel aan onze betoverde tafel en laat je meevoeren op een culinair avontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Schoolreisje
More information
Kinderfeestje
More information
Bruiloft
More information
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en Speelpark, Magische Heksenboom, eten, menu
Familie’s en groepen
More information
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.