Veelgestelde vragen

Alle dagen geopend! Vandaag geopend 11:00 - 21:00 ( Keuken sluit 20:00)
Richtlijnen rondom COVID-19

In en om het restaurant gelden nog steeds richtlijnen om de gezondheid van onze gasten en collega's te waarborgen.

  • Hou 1.5 meter afstand
  • Kinderen mogen vrij spelen
  • Volwassenen blijven zoveel mogelijk aan tafel
  • Indien kinderen begeleid worden tijdens het spelen, gebeurd dit door maximaal 1 persoon.
  • Toiletten zijn geopend.
  • Gezinnen blijven aan 1 tafel zitten met gepaste afstand tot de naastgelegen tafel
  • Vanaf 1 juli is het weer mogelijk kinderfeestjes te reserveren
  • Wees lief voor elkaar en volg de regels van het RIVM en Hans & Grietje

Onderstaand de vragen welke alle gasten vooraf dienen te beantwoorden. Bij een van onder genoemde klachten kunnen wij u helaas niet toelaten en ontvangen u graag een andere keer.

 

Wat zijn de openingstijden?
Hans & Grietje is van maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 21.00, en op zondag van 10.00 tot 21.00 Let op: de keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00! Telefonische bereikbaarheid: volgens openingstijden
Is er een entreeprijs?
Toegang tot het terrein en het restaurant is gratis. Voor het gebruik van de skelters betaal je € 0,50 of boodschappenmuntje (retour na gebruik) en voor het schminken € 1,00. Eigen consumpties zijn op het terrein niet toegestaan.
Is parkeren gratis?
Parkeren is gratis en kan op de grote gastenparkeerplaats aan de voorzijde van het restaurant.
Kunnen wij zonder reservering langskomen?
We raden je aan om altijd te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen omdat er geen tafel meer beschikbaar is. Indien je met een gezelschap kleiner dan 10 personen komt, raden wij aan minimaal 3 dagen van tevoren te reserveren. Met een groep groter dan 10 personen raden wij aan minimaal een week van te voren te reserveren.
Hoe kan ik reserveren?
Reserveren kan via de knop "Reserveren", rechtsboven in het menu. Hier krijg je direct te zien welke tijden er nog beschikbaar zijn op de door jou gewenste datum. Groepen groter dan 20 personen en/of met een arrangement dienen automatisch een reserveringsaanvraag in. Dit in verband met plaatsing aan nabijgelegen tafels. Wij nemen je aanvraag in behandeling, je hoort zo snel mogelijk van ons wat de mogelijkheden zijn.
Wanneer wordt de reservering bevestigd?
Wanneer je reserveert via de website, ontvang je direct een reserveringsbevestiging. Tevens zal het systeem je een dag van tevoren nog een reminder sturen met al je reserveringsgegevens.
Kunnen we een tafel voor buiten reserveren?
Als je een tafel reserveert, is dit altijd voor binnen. Tafels op het terras kunnen wij niet reserveren. Mocht je bij aankomst toch buiten willen eten, overleg dit altijd even met de gastvrouw/gastheer van die dag. Zo voorkomen we verwarring en weten we aan welke tafel je hebt plaatsgenomen.
Kunnen we zo doorlopen bij aankomst en een tafel uitzoeken?
We verzoeken alle gasten (al dan niet met reservering) zich te melden bij de gastvrouw/gastheer in het midden van het restaurant. Vanuit hier wordt je naar je gereserveerde tafel begeleidt, of kan er gekeken worden of er nog een tafel voor je vrij is. Mocht je toch zelf plaatsnemen aan een tafel, dan bestaat de mogelijkheid dat wij je moeten verzoeken plaats te maken voor een gast welke wel gereserveerd heeft.
We willen reserveren voor een bewegende tafel. Kan dat?
Wil je zeker zijn van een bewegende tafel, dan betaal je een toeslag van € 30,- per tafel. Het reserveren van een beweegbare tafel is mogelijk vanaf 8 personen per gezelschap. Kies in het reserveringssysteem onder "Uw keuze voor...." voor de mogelijkheid "Bewegende tafels" en doorloop de stappen. Aan het einde krijg je de mogelijkheid om de betaling te voldoen. Lukt het niet of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met het restaurant, we helpen je graag verder!  
Ik begrijp dat jullie werken met bloktijden, hoe werkt dit precies?
Wanneer je een tafel reserveert bij Hans & Grietje, is deze tijd de daadwerkelijke tijd die je aan tafel doorbrengt. Deze tijden zijn: - van 11.00 - 15.30 vrije tijdskeuze (maar altijd een bloktijd van 2 uur) - van 16.00 - 18.00 - van 16.30 - 18.30 - van 18.15 - 20.15 - van 18.45 - sluit Voorafgaand en aansluitend ben je altijd welkom om te spelen (binnen en buiten) en, indien mogelijk,  plaats te nemen op het terras.
Kunnen we ook buiten de bloktijden om reserveren?
In principe hanteren wij altijd de bloktijden. Uitzondering voor groepen vanaf 25 personen zijn in overleg mogelijk.
Is Hans & Grietje toegankelijk voor rolstoelen?
Jazeker. Indien gewenst kan je aangeven dat je een tafel wilt reserveren in het niet-bewegende gedeelte. Het minder-validen toilet bevindt zich op de begane grond (naast de ingang).
Zijn er ook kinderstoelen aanwezig?
Ja, deze zijn aanwezig en mogen zelf gepakt en bij de tafel gezet worden.
Mogen wij de hond meenemen?
Honden zijn welkom, mits aangelijnd en zij hun behoefte niet op het terrein doen. Je kunt dan niet geplaatst worden in een deel met bewegende vloer of bewegende tafels.
Vanaf welke leeftijd is het leuk om te komen?
De ideale leeftijd om zelfstandig te spelen is van 5 tot 12 jaar. Maar ook voor de kleinere (en grotere) kinderen is er genoeg te zien en spelen (zoals de kleinere speelruimtes met speelgoed, welke door het gehele restaurant te vinden zijn).
Kunnen we ook iets anders eten dan pannenkoeken?
Op onze menukaart kan je terugvinden wat er naast pannenkoeken nog meer geserveerd wordt. Dit zijn o.a. vers belegde broodjes, nacho’s, gehaktballetjes, kippenpootjes, tosti's, salades… keuze genoeg! Snacks als frites, kroketten, frikadellen etc. serveren wij niet.
Bieden jullie glutenvrije/lactosevrije opties?
De volgende combinaties zijn mogelijk: - Een lactosevrije én glutenvrije pannenkoek. Deze wordt in de pan gebakken in olijfolie met eventueel toppings naar keuze. - Een glutenvrije pannenkoek. Deze word bereid in de oven met eventueel toppings naar keuze. - Een melkvrije pannenkoek. Deze wordt bereid in de oven met eventueel toppings naar keuze. LET OP: - Een allergenenpannenkoek wordt ALTIJD geserveerd op een wit bord, dit in tegenstelling tot de gekleurde borden. - Sommige toppings bevatten wél gluten. - Wij kunnen geen rekening houden met de combinatie van een melk- en glutenallergie. Wil je meer informatie? Mail dan naar reserveren@hansgriet.nl
Het is slecht weer. Kunnen we dan nog wel leuk spelen bij jullie?
Zeker! Juist binnen is er van alles te zien en te doen. Een grote speelkelder, diverse indoor glijbanen, geheime gangen en trapjes, een grote toverketel waar je je in kunt verstoppen, speelhuisjes, allerlei magische knoppen en touwen welke alles in beweging zetten… je komt ogen en oren tekort!
Kan ik ook een arrangement reserveren, of kinderfeestjes?
Dat kan! Kijk op de pagina “Arrangementen” of "Bedrijfsfeesten & Events" om de diverse opties te bekijken.
Werken jullie ook met groepskorting / Social Deals / Groupon?
Hans & Grietje werkt niét samen met aanbieders van kortingsacties, zoals Groupon of Socialdeals.nl. Wij nemen deze bonnen ook niet aan bij de kassa. Let op dat je ons dus niet verward met een ander pannenkoekenhuis met dezelfde naam, waar deze bonnen wél voor worden aangeboden. Zo voorkom je teleurstelling!

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!