fbpx

Bedrijfsfeesten & Events

Alle dagen geopend! Vandaag

Magisch bedrijfsevent

Bij Hans & Grietje denken wij graag mee over het perfecte bedrijfsevenement. Midden in Nederland, makkelijk te bereiken via de A6 en A28 ontvangen wij groepen ontvangen van 50 tot wel 5000 gasten. Van een eigen zaal tot een volledig restaurant met speelpark voor al jullie gasten. Bij Hans & Grietje kan alles in de meest creatieve omgeving. Van een klein evenement tot een groot feest zonder de magische sfeer te verliezen.

Wij denken graag mee!

 
 
 

Review

“Al 3 jaar op rij vieren wij onze jaarlijkse klantendag, Covebo Kerstbomendag, bij Hans & Grietje. Dat bevalt ons ontzettend goed! Vanaf het eerste contact wordt er met ons meegedacht en wordt door het team van Hans & Grietje alles gezet om een top evenement neer te zetten. Het terrein van Hans & Grietje wordt binnen een aantal dagen omgetoverd tot een sprookjesachtig winterparadijs. Kerstbomen, een kerstmarkt, barretjes, artiesten en natuurlijk heerlijk eten en drinken: niets is te gek en samen zorgen we ervoor dat de klanten en relaties van Covebo een onvergetelijke dag beleven.

Zodra de blaadjes van de bomen vallen en we weer richting de winter gaan, beginnen onze klanten al te informeren naar de Kerstbomendag. “Wanneer komt de uitnodiging? Is het dit jaar weer bij Hans & Grietje? Vorig jaar was echt geslaagd!”. Volgens mij heb je het dan samen gewoon ontzettend goed gedaan!”

Corine, Covebo Events

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!