fbpx

Werken bij

Alle dagen geopend! Vandaag


Leuk dat je bij ons wilt komen werken!

DOE JIJ MEE IN ONS SPROOKJE?
Omdat we de magie niet alleen kunnen maken, hebben we tijdens de zomermaanden (van april tot oktober) gemotiveerde collega’s nodig die ons team komen versterken!
Maar waarom zou je nu juist bij ons komen werken in je vakantie en niet een paar uurtjes per week bij de supermarkt?
Allereerst: je werkplek! Je raakt niet uitgekeken op alle gekkigheid en de sprookjesachtige omgeving. Onze gasten zorgen er voor dat geen dag hetzelfde is! 
• Je hebt zelf in de hand welke dagen je werkt. Zo hou je voldoende tijd over om van je vakantie te genieten én bepaal je zelf hoeveel je wilt verdienen per maand! 
• We betalen méér dan CAO-salaris én organiseren vaak leuke personeelsfeesten!
• Je werkt vooral met leeftijdsgenoten, hartstikke gezellig!
Geen saaie lunches! Laat je bammetjes maar thuis, er staat altijd een heerlijke pannenkoek voor je klaar.

ER WAS EENS…
In 2005 ontstond het eerste Hans & Grietje huisje, gelegen aan de rand van het bos (tegenover de huidige locatie). Met het verstrijken van de jaren groeide niet alleen het aantal gasten, maar ook het restaurant!
Al gauw werd het pannenkoekenhuis verplaatst naar de huidige locatie en werd er flink uitgebreid, inclusief speelpark voor de jongste bezoekers. 
Helaas zorgde een grote brand in juli 2015 ervoor dat het complete restaurant in vlammen opging. Een grote tegenslag, maar Hans en Griet gingen niet bij de pakken neerzitten…

NOG LANG & GELUKKIG…
In 2016 is begonnen met de bouw van het huidige pand. Een groots pannenkoekenrestaurant, uniek qua vormgeving en aankleding.
Niet voor niets noemen onze gasten Hans & Grietje “het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland”!
Door vol in te zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben we een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant.
Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken,
zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.

 

STAGE BIJ HANS & GRIETJE? DAT KAN OOK!
Ieder jaar ontvangen we stagiaires vanuit diverse opleidingen. Of het nu gaat om een horeca-gerelateerde opleiding, marketing, bedrijfskunde of mediaredactie: stuur ons een bericht via personeel@hansgriet.nl en we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Onderstaande vacature-pitch is van onze stagiaires
Mediaredactie (2e jaars)!

Https://youtu.be/dQ15warUtI4

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!