fbpx

Speelterrein

Alle dagen geopend! Vandaag

Speelterrein

Ga als kind op avontuur op het terrein van Hans & Grietje en ontdek de schommels, rij rondjes op de skelterbaan, glij van een van de glijbanen rondom het restaurant of de Grote Snoeptoren, vlieg als een heks met de kabelbaan, bouw het snoephuisje in de zandbak, spring op een van onze springkussens of zoek verkoeling op het waterpark rondom de Heksenboom.

 

 

 

Skelterbaan

Zoek een skelter en race over de skelterbaan: rij door de wasstraat voor de extra glans, neem de afsnijroute over het bruggetje, tank snel bij het tankstation en rij de tunnel door. Wie heeft er gewonnen?

Waterpark

Het waterpark bevindt zich rondom de Heksenboom op een deel van het terras rondom het restaurant. Op de warme dagen komen de bedriegertjes de grond uit op verschillende hoogtes. Kun jij ervoor zorgen dat je niet nat wordt of ben je juist toe aan wat verkoeling?

Springkussens

Op het terrein van Hans & Grietje vind je drie springkussens in verschillende grote. Zo is er voor iedere leeftijd een springkussen wat past. Kom jij op het grootste springkussen?

 

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!