fbpx

Snoeptoren

Alle dagen geopend! Vandaag

De Grote Snoeptoren

Bij de entree van het terrein vind je De Grote Snoeptoren. Een toren vol met speelmogelijkheden, horeca en onze enige echte snoepwinkel.

Snoepwinkel

Bij alle kindergerechten krijg je een Heksencoin. Deze kun je inwisselen in de snoepwinkel van de Grote Snoeptoren. Neem dan ook een kijkje in de winkel om al het lekkers uit te zoeken! Als ouder zin in een ouderwets schuimblok of een lekkere zak drop? Ook dit vind je in onze snoepwinkel.

 

 

 

Speelmogelijkheden

Verstop je in een van de ruimtes onder in de toren of klim naar boven voor de glijbaan. Durf jij echt helemaal naar boven te klimmen? Ga dan via de spiltrap tot boven in de toren en glij naar beneden van wel 10 meter hoog. Durf jij niet alleen, geen probleem glij dan met drie tegelijk van de glijbaan tot je weer met je voetjes in het zand staat. Kruip door een van de tunnels en gluur door de raampjes om te zien wat er gebeurt. Pas op voordat je het weet ben je de weg kwijt en sta je aan de andere kant van de tunnel.

Bar en keuken

Op de drukke dagen bij Hans & Grietje is de bar en keuken open in de snoeptoren. Bestel je pannenkoek en/of haal je drinken af bij het loket en neem plaats op een van onze lange tafels rond het hobbit landschap en geniet van het uitzicht op het speelterrein.

Wist jij dat je het terras en de Grote Snoeptoren ook helemaal voor jezelf kunt hebben met jouw gezelschap of bedrijf. Kijk voor de mogelijkheden op deze pagina

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!