fbpx

Restaurant

Alle dagen geopend! Vandaag

Zalen Restaurant

De Groninger zaal waar alles onderste boven hangt en de vloer trilt. De Beweegbare vloer waar voordat je het weet de vloer omhoog of naar beneden gaat. Bling Bling zaal vol met glitter & glamour en onze beweegbare tafels. Hier weet je nooit of je toevallig de pannenkoek van een ander krijgt of vlieg door de tijd in onze laatste zaal met de levensloop van de heks verwerkt in een klok (geïnspireerd op de astronomische klok in Praag) of bewonder de Mona Lisa en het Melkmeisje van Vermeer. Als u verzekerd wilt zijn van een tafeltje reserveer dan snel via deze pagina!

Speelkelder

Ga als kind op avontuur in het gebouw en ontdek alle verborgen plekjes om te spelen. Verdwijn in de ‘Heksenketel’ of loop boven de boekenkast om met een van de glijbanen naar de speelkelder vol met puzzels en spellen aan de muur.

Bakkerij

Een bakkerij vol met lekkernijen en zoetigheden kan natuurlijk niet ontbreken. Alle heerlijke taarten als onze beroemde appeltaart of snoeptaart zijn huisgemaakt in de bakkerij. Heb jij al een kijkje genomen naar alles wat we maken. Meer informatie over onze bakkerij vindt je ook op deze pagina

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!