Ontdek Hans & Grietje

Alle dagen geopend! Vandaag geopend 11:00 - 21:00 ( Keuken sluit 20:00)

Pannenkoekhuis Hans & Grietje ligt in Zeewolde tegen het grote mooie Harderbos aan, vlak naast de Veluwe en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Niet alleen bakken we de heerlijkste pannenkoeken in allerlei varianten, serveren we eigengemaakt schepijs en de heerlijkste zelfgebakken taarten…

De echte beleving is het pannenkoekenhuis zelf!

Geheime trappen die leiden naar een van de grote glijbanen of de grote heksenketel,
de bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt, of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen, of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn. Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat, of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten, en zijn er overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel aan te zetten, en zoek de geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten.
Kortom: je komt ogen en oren tekort!

Het speelpark

Liever even buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! De grote familieschommels zorgen voor uren speelplezier, een grote hooiberg waar je lekker in kan spelen, speel het sprookje van Hans & Grietje na in het “echte” snoephuisje, of race rond op de megagrote skelterbaan met tankstation en skelterwasstraat!

Wil je het sprookje helemaal compleet maken?

Dan loop je naar het bos aan de overkant van de weg en volgt daar de spannende Broodkruimeltjesroute.
Tijdens deze wandeling beleef je alle avonturen uit het Hans & Grietje sprookje zelf, met leuke opdrachten en belevenissen!

De Grote Snoeptoren

De Grote Snoeptoren is de nieuwste attractie van Hans & Grietje! Met twee grote glijbanen, leuke verborgen gangetjes en een kleine klimwand kan je je hier uren vermaken. Het aangrenzende terras biedt zitplaats aan ca. 250 personen, en je zit lekker dicht bij de Heksentunnels! Durf jij het aan om naar binnen te gaan?

Kom eten, spelen en genieten Hans & Grietje!

Accepteer marketing cookies om de content te bekijken.

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!