fbpx

Ontdek Hans & Grietje

Alle dagen geopend! Vandaag

Pannenkoekenhuis

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de achtertuin van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden! Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. 
Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit…

ER WAS EENS…
In 2005 ontstond het eerste Hans & Grietje huisje, gelegen aan de rand van het bos (tegenover de huidige locatie). Met het verstrijken van de jaren groeide niet alleen het aantal gasten, maar ook het restaurant. Al gauw werd het pannenkoekenhuis verplaatst naar de huidige locatie en werd er flink uitgebreid, inclusief speelpark voor de jongste bezoekers. Helaas zorgde een grote brand in juli 2015 ervoor dat het complete restaurant in vlammen opging. Een grote tegenslag, maar Hans en Griet gingen niet bij de pakken neerzitten…

NOG LANG & GELUKKIG…
In 2016 is begonnen met de bouw van het huidige pand. Een groots pannenkoekenrestaurant, uniek qua vormgeving en aankleding. Niet voor niets noemen onze gasten Hans & Grietje “het meest magische pannenkoekenhuis van Nederland”. Door vol in te zetten op de beleving en niet alleen eten, hebben we een plek gecreëerd waar je je echt in een sprookje waant. Voor kinderen is er in en rondom het restaurant van alles te beleven. Ouders weten dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken, zodat zij rustig kunnen genieten van een onbezorgd dagje uit.

“Sprookjes worden werkelijkheid”

Te midden van het prachtige Flevolands polderlandschap, in de “achtertuin” van Amsterdam, is een betoverend sprookje te vinden!
Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark ligt in het prachtige Zeewolde, vlak naast de Veluwe en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Sprookjes worden werkelijkheid en je stoutste dromen komen uit….

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!