fbpx

Roofvogelshow

Alle dagen geopend! Vandaag
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Roofvogelshow

16 oktober 2022-15:00/17:00

Aanvangstijd: 15:00 uur.

De Valk Roofvogels

 

Wij zijn Gerard en Bettine van den Brink en onze gezamenlijke passie is het werken met roofvogels, wij bezitten op dit moment zo rond de 20 verschillende soorten roofvogels en uilen.
Onze vogels vliegen 365 dagen per jaar, een complete dagtaak maar in onze ogen wel een verplichting richting onze dieren.

Deze passie is ontstaan toen Gerard als 8-jarig jongetje een wilde havik, die de kippenschuur van zijn opa was ingevlogen, in handen kreeg. Deze havik heeft gejaagd en gevlogen, totdat Gerard erachter kwam dat je niet zomaar een wilde vogel uit de natuur mag hebben.

Gerard is daarna in contact gekomen met een kweker en zo heeft hij zijn eerste roodstaartbuizerd gekocht. Van het een kwam het ander en op dit moment vliegt hij inmiddels al rond de 20 prachtige vogels.

 

Wij willen onze passie graag overbrengen op anderen.
Dit doen wij het liefst op een educatieve manier door het geven van demonstraties.

Zo hebben wij op de Keukenhof gevlogen, maar wij geven ook demonstraties op buurtfeesten, beurzen, congressen, vakantieparken en fairs.
Dit alles proberen we zo natuurgetrouw over te brengen, met groot respect voor onze dieren en de oude tradities van de valkerij.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2022
Tijd:
15:00/17:00

Locatie

Hans & Grietje Zeewolde
Sternweg 2a
Zeewolde, Flevoland 3898LJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0320 268294
Bekijk de site van Locatie

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!