fbpx

Bruiloften

Alle dagen geopend! Vandaag

Jullie sprookje bij Hans & Grietje

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Iedereen wil wel een sprookjeshuwelijk, maar waarom begin je niet met een sprookjesbruiloft? Hans & Grietje heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke en kindvriendelijke huwelijksdag.

Ons team staat vol enthousiasme en passie klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. De ontvangst, de toost, de receptie, de fotoshoot, het diner en een sprankelend eindfeest ter afsluiting; alles is mogelijk op ons eigen terrein, zowel binnen als buiten. Wel zo praktisch én overzichtelijk.“Maak nu jullie sprookje bij Hans & Grietje.”

Ceremonie

Sprookjesachtig en romantisch, twee ingrediënten die bij een droomhuwelijk horen. Hans & Grietje is zonder twijfel de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor jullie
ja-woord. Vanaf 2018 zijn wij een officiële trouwlocatie. Door de diversiteit aan zalen is Hans & Grietje zowel geschikt voor grote als kleine gezelschappen en maakt de locatie de hele dag indruk op jou en al jullie gasten. Geniet van de magische ambiance en vier een bijzondere dag
met iedereen die jullie dierbaar is. Liever een ander thema? Ook dat is mogelijk; alles is bespreekbaar.

Taarten

Een sprookjesachtige scène terwijl de gasten het glas heffen op jullie geluk? Het aansnijden van de bruidstaart op het groene gazon naast Hans & Grietje of een sfeervolle receptie op het terras?
In persoonlijk overleg maken wij graag een programma op maat. Onze eigen bakkerij is gespecialiseerd in gepersonaliseerde en eigentijdse bruidstaarten, gemaakt met verse
ingrediënten en gebakken volgens eigen receptuur. Wij maken deze graag passend bij het thema of met een kleuraccent naar keuze. Vol passie en liefde realiseren wij jullie droomtaart, geheel passend bij jullie bruiloft. Altijd uniek, prachtig & smaakvol ♥

Diner

Een stijlvol geserveerd diner in onze kamers, een smakelijk buffet met lang gedekte tafels of misschien een trendy walking dinner: samen zijn wij in staat jullie culinaire wensen tot in de kleinste puntjes voor jullie te verzorgen. Wat dacht je van een volledig verzorgd barbecue-buffet of een foodplein, met afwisselende vis- vlees en vegetarische opties? Of je nu gaat voor onze bekende pannenkoeken of juist iets heel anders: alles is mogelijk.

Feest

Of je nu een feestlocatie zoekt in de buitenlucht, of juist intiem in een sfeervolle ruimte; wij bieden een betoverende locatie voor een trouwfeest dat je niet snel zal vergeten. Een DJ of toch liever een live-band? Sluit de avond in stijl af met jullie gasten.

Met heel veel passie en enthousiasme helpen wij mee om jullie wensen te vertalen naar een geweldige dag, één om nooit te vergeten!
Wij ontzorgen jullie graag. Bel of mail ons om een keer langs te komen. Wij laten jullie met veel plezier ons prachtige terrein zien en nemen aansluitend graag het programma en jullie wensen door. Laat je inspireren door de mogelijkheden van onze locatie en kom vrijblijvend eens bij ons kijken.


Alle voordelen op een rijtje:
● Complete trouwdag op één locatie
● Diverse ruimtes indoor & outdoor
● Kindvriendelijk: binnen én buiten verrassende speelruimten
● Zowel grote als kleine gezelschappen
● Catering én bruidstaart op maat
● Gratis parkeerplaatsen
● Officiële trouwlocatie

Mag ik ook mijn huwelijksaanzoek bij Hans & Grietje doen?

Natuurlijk mag je Hans & Grietje kiezen als locatie voor een romantisch aanzoek. De
medewerkers ter plaatse denken graag met je mee.

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!