fbpx

Helikoptervlucht bij Hans & Grietje

Alle dagen geopend! Vandaag gesloten

Pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje en Heliwens slaan de handen ineen om een uniek arrangement aan te bieden.

Op zondag 21 juni 2020 vliegen wij met de helikopter achter Hans en Grietje in regio Lelystad/Zeewolde. Hierbij bieden wij een pakket aan waarbij u kunt deelnemen aan het helikoptervliegen, Segway rijden en het horecapakket van Hans en Grietje.

Het arrangement start achter het restaurant. Hier wordt u voor uw vlucht opgevangen door ons vriendelijke personeel. Deze begeleiden je vanaf het moment van aankomen tot het moment van opstijgen. Het arrangement begint in het restaurant waar u wordt ontvangen met koffie of thee en gebak. Voor de kinderen hebben wij limonade.

De vluchten worden gemaakt met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Zo geniet u extra van uw vlucht en bent u helemaal verdwaald in het mooie uitzicht. Een prachtige ervaring, waarbij je voor 6 minuten, 15 minuten of 30 minuten kunt vliegen.

Voor of na het vliegen kunt u gebruik maken van het Segway rijden. Dit is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld! Daar wilt toch iedereen een keer op rijden?
Vele mensen vinden het rijden op een Segway er lastig uitzien. Hierdoor starten wij met een uitleg en een kleine training. U zult merken dat het rijden op een Segway helemaal niet zo lastig is. Kinderen worden hierbij begeleidt door ons personeel indien nodig. Het Segway rijden vindt plaats op basis van roulatie!

Na deze 2 activiteiten vol adrenaline kunt u plaatsnemen in het restaurant van Hans en Grietje. Hier staat een drankje/bittergarnituurtje klaar en daarna ook een pannenkoek naar keuze met een ijsje als toetje. Hans en Grietje is daarnaast ook een fantastisch speelparadijs voor kinderen vol glijbanen (zowel buiten als binnen) en springkussens/trampolines, springtuinen en schommels.

Waar: Hans & Grietje Pannenkoekenhuis, Sternweg 2A, Zeewolde.
Wanneer: zondag 21 juni 2020
Wie: geschikt voor de hele familie (kinderen vanaf 4 jaar)

Hieronder volgt een voorbeeldprogramma:
15:45 uur: Aanmelden in Hans en Grietje met koffie/thee en gebak (limonade voor de kinderen)
16:05 uur: Lopen naar het weiland waar de helikoptervlucht gaat plaatsvinden (5 minuten lopen)
16:10 uur: Segway rijden 30 minuten op basis van roulatie
16:40 uur: Uitleg en safety briefing voor de helikopter
16:55 uur: Helikopter vliegen
17:10 uur: Teruglopen naar Hans en Grietje (5 minuten lopen)
17:15 uur: Drankje en garnituur
18:00 uur: Pannenkoek naar keuze en een ijsje als toetje

Een uniek uitje voor de hele familie!

Tickets aanschaffen? Klik hier, dan toveren wij je door naar de site van Heliwens! 

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!