fbpx

Grimm & Gruwel

Alle dagen geopend! Vandaag geopend 11:00 - 21:00 ( Keuken sluit 20:00)

📣🎪📣 BOEREN, BURGERS EN BUITENLUI 📣🎪📣

HALLOWEENCIRCUS GRIMM&GRUWEL STRIJKT WEER NEER IN ZEEWOLDE

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseren Hans & Grietje en BreedVermaak het Halloweencircus “Grimm & Gruwel”. Dit jaar is er gekozen voor een grotere opzet met ruimere openingstijden, zodat ook de allerkleinsten van dit spektakel kunnen genieten.

Op zaterdag 26 oktober van 12.00 tot 20.00 kunnen bezoekers zich verwonderen over de creativiteit van theatermakers BreedVermaak.  We vinden het belangrijk dat er voor kinderen van alle leeftijden wat te beleven is tijdens deze dag. Daarom is gekozen om de openingstijden van het circus te verruimen, zodat er ook tijdens daglicht leuke dingen te zien zijn en het wat minder “eng” is voor de allerkleinsten. Ook de opzet hebben we, in overleg met partner BreedVermaak, aangepast. Waar we voorgaande jaren het bos in gingen of een tocht over het terrein hadden uitgezet, hebben we dit jaar gekozen om alle activiteiten te centreren rondom De Grote Snoeptoren. Een circuskaravaan zal daar de hele dag aanwezig zijn met een verhalenverteller, clowns, rariteitenkabinet, een echte “pillendraaier”, de circusshow in de speelhooiberg… en nog veel meer! Gasten hebben door deze opzet meer vrijheid om te bepalen wanneer zij naar het Halloweencircus gaan en hoe lang ze willen blijven

Natuurlijk is het pannenkoekenhuis en speelpark ook geopend op deze dag, alsook de Grote Snoeptoren. Voor een tafel in het restaurant dient men te reserveren via de website.

De kosten voor het Halloweencircus zijn € 5,- per persoon. Reserveer je een tafel? Dan worden deze kosten automatisch in rekening gebracht.
Losse tickets zijn in de voorverkoop te bestellen via de webshop van Hans & Grietje.
Heeft u op de dag zelf geen tickets? Dan kunt u deze alsnog aanschaffen bij de entree.

 

 

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen vind je hier

Reserveren

Kom eten, spelen en genieten bij Hans & Grietje!