Wat is er te doen?

"Een superleuke beleving voor onze kinderen!en "Een geweldige ervaring!" zijn twee quotes uit de reviews over ons pannenkoekhuis!

Bekijk hier de reviews!

        

Beleef het sprookje zelf...

  Pannenkoekhuis Hans & Grietje ligt in Zeewolde tegen het grote mooie Harderbos aan, vlak naast de Veluwe en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Niet alleen bakken we de heerlijkste pannenkoeken in allerlei varianten, serveren we eigengemaakt schepijs en de heerlijkste zelfgebakken taarten…

De echte beleving is het pannenkoekenhuis zelf!

Er is van alles te beleven. Spannend voor jong en oud!
Geheime trappen die leiden naar een van de grote glijbanen of de grote heksenketel,      
de bewegende tafels die ervoor zorgen dat je ineens de pannenkoek van de buurvrouw voor je neus hebt, of tafels die helemaal scheef gaan staan! Ga met één van de indoor- glijbanen naar de grote speelkelder vol spelletjes en klimtoestellen, of kies een van de kleinere speelruimtes die door het hele restaurant te vinden zijn. Kijk je ogen uit in de kamer waar alles op zijn kop staat, of voel ineens de hele vloer bewegen! Als je zit te eten wil de heks de wasmachine nog wel eens aanzetten, en zijn er overal zeepbellen! Vergeet niet het heksenorgel aan te zetten, en zoek de geheime knoppen en touwtjes om alles in beweging te zetten.
Kortom: je komt ogen en oren tekort!

Liever even buiten spelen?
Dat kan natuurlijk ook! Er zijn diverse trampolines en springkussens, van klein tot ENORM groot! De grote familieschommels zorgen voor uren speelplezier, een grote hooiberg waar je lekker in kan spelen, speel het sprookje van Hans & Grietje na in het “echte” snoephuisje, of race rond op de megagrote skelterbaan met tankstation en skelterwasstraat!

Wil je het sprookje helemaal compleet maken?
Dan loop je naar het bos aan de overkant van de weg en volgt daar de spannende Broodkruimeltjesroute.
Tijdens deze wandeling beleef je alle avonturen uit het Hans & Grietje sprookje zelf, met leuke opdrachten en belevenissen!

Kom eten, spelen en genieten Hans & Grietje!