Arrangementen


Kinderfeestje

Een kinderfeestje bij Hans & Grietje is om nooit te vergeten! Binnen is er van alles te ontdekken, van betoverde tafels en verborgen glijbanen tot behekste schilderijen en kamers op zijn kop.Wil je liever buiten spelen? Dat kan natuurlijk ook! Superschommels, mega skelterbaan, een enorm springkussen, trampolines, een klauterbaan... je komt ogen en oren tekort!

Bekijk arrangementen

Feesten & Partijen

Of het nu gaat om een familiedag, bruiloft, bedrijfsuitje of gewoon een uitstapje met de kinderen, je bent bij Hans & Grietje aan het juiste adres! Een zorgeloos, goed en gezellig feest organiseren, daar staat deze unieke locatie voor!

Bekijk arrangementen

Schoolreisjes

Een schoolreisje naar Hans & Grietje is de hele dag genieten! Je kunt zowel binnen als buiten úren spelen, lekker eten en van allerlei spannende dingen ontdekken. Ga op avontuur door het bos en volg de Broodkruimeltjesroute, doe alle natuuropdrachten en beleef het sprookje van Hans & Grietje zelf!

Bekijk arrangementen

Bedrijfsfeesten

Een leuke teambuilding activiteit? Een onvergetelijk feest met heerlijk eten, drinken, live muziek en entertainment? Of het gehele terrein omgetoverd in een door u zelf te kiezen thema? Alles is mogelijk!

Bekijk arrangementen